Våra kundcase

På Cleano tillverkar vi flera av de mest kända produkterna på marknaden. I den här samlingsbanken hittar du några av de samarbeten som vi är mest stolta över. Lär känna våra kunder och läs mer om våra främsta framgånssagor.

Häxan AB

Vi är ett kemiföretag som har utvecklat kemtekniska produkter för rengöring sedan 1973. Genom ständig utveckling har vi lyckats skapa pålitliga, hållbara och behovsanpassade rengöringsprodukter åt stora företag, såsom Häxan AB, och övriga konsumenter över hela landet.

COOP Trading AB

Sedan 1973 har vi på Cleano specialiserat oss på utveckling av kemtekniska rengöringsprodukter med ett hållbarhetstänk. Vi är hela tiden under utveckling med fokus på att producera hållbara, pålitliga och skräddarsydda rengöringslösningar för stora företag som COOP Trading AB, samt för privatpersoner över hela landet.

Om oss

Vi har en av Sveriges modernaste anläggningar för utveckling och produktion av kvalitetssäkrade hygien- och rengöringsprodukter.

Hållbarhet

Vi arbetar med ständiga förbättringar av alla de processer som är viktiga för att produkterna vi tillverkar och säljer ska hålla hög kvalitet.

Kontakt

Har du en fråga till oss på Cleano Production eller behöver hitta någon av våra kontaktuppgifter?

Jobba hos oss

Har du frågor kring hur vi jobbar med rekrytering eller vill skicka i en intresseanmälan?