Erbjudande

Från idé till lansering

Tillsammans med vårt produktionsteam utvecklar vi skräddarsydda produktserier för både företag och till konsumentmarknaden. Antingen genom att sätta ditt varumärke och din etikett på en existerande produkt eller så hjälper vi dig att ta fram nya flaskor och blandningar.

Vi blandar, förpackar och transporterar. Allt för att du så snabbt som möjligt ska få ut din produkt på marknaden. Vi har lång erfarenhet inom rengöring för dagligvaruhandel, restaurang, städföretag, industri, bilvård och många fler branscher. Vi kan hjälpa till med att ta fram rengöringsmedel, tvål, tvättmedel, sköljmedel och andra rengöringsprodukter.

Vi är otroligt stolta över de produkter och formuleringar vi tar fram. Vi som företag har stort miljöfokus och då ingår det att vi utvecklar våra produkter på ett hållbart sätt. Vårt mål är att utveckla våra produkter till att vara så miljövänliga som möjligt. Vi väljer därför så långt det går de råvaror som har bäst miljöprofil och följer självklart upp miljö- och lagkrav. Alla produkter är producerade i Sverige och innehar alltid säkerhetsdatablad och fullständig dokumentation.

Stora och små företag är välkomna till oss. Med stort engagemang och kunskap stöttar vi dig genom hela processen – från idé till lansering. Kontakta oss om du vill veta mer.

1. Produktförslag: Vi utvecklar din idé i sammarbete med dig.

2. Prov och pris: Vi tar fram till produkt enligt dina önskemål och skickar offert.

3. Godkännande: Du godkänner din produkt och vi producerar.

4. Lansering: Din produkt finns nu på marknaden.

Våra produkter

CleanoCare

CleanoCare är kemtekniska produkter framtaget för den professionella marknaden och offentlig sektor. Produkterna är framtagna för storköksmiljöer, som till exempel restauranger, caféer, skolor, förskolor, sjukhus, äldreomsorg samt hotell och finns inom segmenten disk, tvätt och städ. Idag är nästan alla våra CleanoCare produkter miljömärkta. CleanoCare säljs av Martin & Servera.

Diskteknik

Diskteknik är kemtekniska produkter framtaget för den professionella marknaden. Produkterna är framtagna för storköksmiljöer, som till exempel restauranger, caféer, skolor och hotell och finns inom segmenten disk, tvätt och städ. Idag är nästan alla våra Diskteknik produkter miljömärkta. Diskteknik säljs av Martin & Servera.

Cleano Professional

Cleano Professional rengöringsprodukter för den professionella marknaden och är speciellt anpassat för bland annat industrier,bryggerier och lagerlokaler. Produkterna är speciellt framtagna för rengöringav exempelvis industrigolv, lagerytor och tankar. Produkterna säljs i störreförpackningar, ifrån 10L upp till 1000L, som passar för storförbrukare.

Om oss

Vi har en av Sveriges modernaste anläggningar för utveckling och produktion av kvalitetssäkrade hygien- och rengöringsprodukter.

Hållbarhet

Vi arbetar med ständiga förbättringar av alla de processer som är viktiga för att produkterna vi tillverkar och säljer ska hålla hög kvalitet.

Kontakt

Har du en fråga till oss på Cleano Production eller behöver hitta någon av våra kontaktuppgifter?

Jobba hos oss

Har du frågor kring hur vi jobbar med rekrytering eller vill skicka i en intresseanmälan?