Om oss

Cleano Production, specialister på hygien- och rengöringsprodukter, erbjuder en unik private label-lösning där du som kund tar full kontroll över din produkt, från framtagning till lansering. Du äger och marknadsför ditt eget varumärke, medan vi tar hand om framtagandet av dina produkter.

Utveckla ditt varumärke med oss

Med vår expertis och mångåriga erfarenhet kan vi hjälpa dig att ta fram ett recept och en design som perfekt matchar dina behov och din målgrupp. Vi samarbetar nära med dig för att säkerställa att slutprodukten möter dina förväntningar. Förutom private label-produktion har vi även ett sortiment av egna varumärken, bland annat Diskteknik och Cleano Professional. Därmed har du även möjlighet att sätta ditt varumärke på produkter som redan finns.

Vi erbjuder en komplett lösning för både pulver- och flytande produkter med volymer från 150 ml flaskor till 1000L IBC-tankar. Vi tar helhetsansvar över hela tillverkningsprocessen, från idé till färdig produkt, oavsett om den distribueras till butiker eller professionella användare. Över 95% av våra produkter uppfyller stränga miljöcertifieringar och vi arbetar ständigt för att förbättra vår miljöpåverkan.

Vår historia och tillväxt

Vi har en lång historia av innovation och tillväxt. Cleano Production grundades av Jan och Siw Rodström år 1973, då under namnet Jasico. Från en start i ett garage växte verksamheten stadigt och flyttades 1978 till Älgarås, där huvudkontoret finns fortfarande idag. Sedan dess har vi på Cleano kontinuerligt investerat i ny teknik och automation, vilket har gjort oss till en ledande leverantör av industrikemi i Norden.

Från och med 2017 ingår vi i Martin & Servera Gruppen. Martin & Servera Gruppen är en svensk, familjeägd koncern med totalt 3 250 medarbetare. Bolagen i koncernen levererar drycker, livsmedel, utrustning, kem och tjänster till hotell, restauranger, caféer, offentliga måltidsverksamheter och butiker. Sedan 1 januari 2021 tillhör vi även Martin & Servera Logistik.

Vår affärsprocess

Cleano Production arbetar tätt tillsammans med dig för att förverkliga din produktidé. Så här ser vår samarbetsprocess ut:

Steg 1: Produktförslag: Genom en noggrann behovsanalys tar vi tillsammans fram den optimala produktidén. Med hänsyn till dina önskemål om design, färg och doft skapar vi sedan en produkt som speglar din vision. Dessutom hjälper vi dig att utforma etiketter och säkerställa att produkten uppfyller gällande lagstiftning och märkningskrav. Vi skräddarsyr även receptet efter dina önskemål om kvalitet och eventuell miljömärkning, så att din produkt blir både unik och hållbar.

Steg 2: Prov och pris: Innan du godkänner din slutliga produkt tar vi fram prov och prisbild utifrån det vi har kommit fram till och tillverkat efter behovsanalysen. Då får du möjlighet att prova din produkt och säkerställa att den lever upp till dina krav.

Steg 3: Godkännande: När vi har kommit överens om pris och resultat är det dags att godkänna produkten, så att vi kan påbörja produktionen.

Steg 4: Lansering: Till sist är det äntligen dags att lansera. Vi på Cleano sköter inköpet av de insatsvaror du har till din produkt och tillverkar sedan din produkt i vår produktion. När dina produkter är redo att säljas till dina kunder fraktar vi dem till dig på pall.

Om Lubeco

En hygienpartner med rätt kunskap och produkter

Lubeco, vårt dotterbolag, har sedan 1989 hjälpt restaurangägare, kökschefer och diskmaskiner med ren disk och pålitliga diskmaskiner. Deras huvudkontor ligger i Lilleström utanför Oslo. Genom Lubeco erbjuder vi kunskap och produkter som förenklar vardagen för dig som kund. Med expertis och personlig närvaro hjälper vi dig att utveckla en produkt som speglar din vision. Oavsett om du driver restaurang, café, hotell eller dagis har vi den kunskap och de produkter du behöver. Vi sätter dina behov i fokus och ger dig rena resultat till en rimlig kostnad.

Jobba hos oss

Har du frågor kring hur vi jobbar med rekrytering eller vill skicka in en intresseanmälan?

Hållbarhet

Vi arbetar med ständiga förbättringar av alla de processer som är viktiga för att produkterna vi tillverkar och säljer ska hålla hög kvalitet.

Erbjudande

Vi utvecklar din idé och tar fram svenskproducerade tvätt- och rengöringsprodukter för den professionella och privata marknaden.

Kontakta oss

Har du en fråga till oss på Cleano Production? Skriv ner dina funderingar och skicka in dem via vårt formulär.