Om oss

Vi utvecklar och producerar svenska miljömärkta tvätt- och rengöringsprodukter för professionellt och privat bruk

I Älgarås i norra Västergötland ligger kemiföretaget Cleano Production. Vi har en av Sveriges modernaste anläggningar för utveckling och produktion av kvalitetssäkrade hygien- och rengöringsprodukter där kunden själv äger och marknadsför sina egna varumärken. Vi är specialister på utveckling och produktion av hygien- och rengöringsprodukter och tillverkar flera av de mest kända produkterna på marknaden. Vi har även flera egna varumärken som Diskteknik, Cleano Professional och CleanoCare.

Vi har processer för både pulver- och flytandeprodukter och vi fyller volymer från 200 ml flaskor till 1000L IBC tankar. Vi utvecklar produkter tillsammans med våra kunder och tar ansvar för hela processen från idé till färdig produkt, i butik eller hos våra professionella kunder. Vi tar stort ansvar för hållbarhet och över 95 % av våra produkter klarar miljöcertifieringar.

Cleano Production grundades år 1973 vilket ger oss lång erfarenhet av både utveckling och produktion. Cleano Production har även ett dotterbolag i Norge, Lubeco. Från 2017 ingår vi i Martin & Servera Gruppen. Martin & Servera Gruppen är en svensk, familjeägd koncern med totalt 3 250 medarbetare. Bolagen i koncernen levererar drycker, livsmedel, utrustning, kem och tjänster till hotell, restauranger, caféer, offentliga måltidsverksamheter och butiker.

Från 1 januari 2021 tillhör vi Martin & Servera Logistik.

Om Lubeco

En hygienpartner med rätt kunskap och produkter

Lubeco har sedan 1989 hjälpt restaurangägare, kökschefer och diskmaskiner med ren disk och pålitliga diskmaskiner. Lubecos huvudkontor ligger i Lilleström utanför Oslo och är ett dotterbolag till Cleano Production. Vi erbjuder kunskap och produkter som förenklar vardagen för dig som kund. Vi är specialister nära dig, med personlig närvaro och expertis. Oavsett om du driver restaurang, café, hotell eller dagis har vi den kunskap och de produkter du behöver. Vi erbjuder dig rena resultat med god ekonomi, och vårt mål är att skapa en problemfri vardag för dig som kund.

Jobba hos oss

Har du frågor kring hur vi jobbar med rekrytering eller vill skicka i en intresseanmälan?

Hållbarhet

Vi arbetar med ständiga förbättringar av alla de processer som är viktiga för att produkterna vi tillverkar och säljer ska hålla hög kvalitet.

Erbjudande

Vi utvecklar din idé och tar fram svenskproducerade tvätt- och rengöringsprodukterprodukter för den professionella och privata marknaden.

Kontakta oss

Har du en fråga till oss på Cleano Production? Skicka i en fråga via formuläret.