Diskteknik – våra kemtekniska produkter i hög kvalitet

Diskteknik är Martin & Serveras eget exklusiva varumärke med kemtekniska produkter av hög kvalitet. Vi tillverkar hållbara rengöringsprodukter i vår egen svenska fabrik för den professionella marknaden.

 

Produkter från Diskteknik – omsorgsfullt anpassade för att leva upp till dina krav

Som en del av Martin & Servera, en av de främsta leverantörerna inom mat- och dryckesbranschen, har Diskteknik både tillförlitlighet och expertis som främsta hörnstenar.

Vi tar aldrig fram kemtekniska produkter som inte uppfyller våra, eller våra kunders, krav. Vi följer alla de regleringar som finns och ser till att de uppfyller restaurang- och hotellbranschens högsta standarder. Vi anpassar flera av våra produkter efter sådant som vattnets hårdhet så att du får det bästa resultatet.

I Disktekniks produktsortiment hittar du det du behöver för en ren och hygienisk miljö.

Vår produktportfölj: 95 % miljömärkt

Våra produkter uppfyller de högsta hållbarhetsstandarderna. På Cleano Production arbetar vi hårt för att skydda och bevara vår planet när vi tar fram våra produkter – på riktigt. Vi tar stor hänsyn till miljöbelastning och hållbarhet när vi skapar kemtekniska produkter så att du kan hitta det du behöver i vårt sortiment och vara med och välja en renare och grönare framtid.

Diskteknik för den professionella marknaden

Produkterna är framtagna för segmenten disk, tvätt och städ. Vi erbjuder diskmedel, rengöringsprodukter och desinfektionsmedel för storköksmiljöer som

  • restauranger
  • caféer
  • skolor
  • hotell.

 

Är du intresserad av ett serviceavtal med funktionskontroller?

Kemtekniska produkter ska vara effektiva och en diskutrustning som fungerar som den ska har längre livslängd. Genom Martin & Servera Teknik erbjuder vi serviceavtal. I avtalet ingår

  • funktionskontroller
  • hjälp med inköp och installation
  • reservdelar och service om det uppstår problem.

Kontakta Martin & Servera om du vill veta mer eller starta upp din servicetjänst med en gång!

Kontakta oss med dina frågor eller om du vill ha hjälp med att ta fram egna produkter

Service, smidigt samarbete och högkvalitativa produkter? Välkommen till Cleano Production!

Om oss

Vi har en av Sveriges modernaste anläggningar för utveckling och produktion av kvalitetssäkrade hygien- och rengöringsprodukter.

Hållbarhet

Vi arbetar med ständiga förbättringar av alla de processer som är viktiga för att produkterna vi tillverkar och säljer ska hålla hög kvalitet.

Kontakt

Har du en fråga till oss på Cleano Production eller behöver hitta någon av våra kontaktuppgifter?

Jobba hos oss

Har du frågor kring hur vi jobbar med rekrytering eller vill skicka i en intresseanmälan?