Samarbete med COOP Trading AB

Sedan 1973 har vi på Cleano specialiserat oss på utveckling av kemtekniska rengöringsprodukter med ett hållbarhetstänk. Vi är hela tiden under utveckling med fokus på att producera hållbara, pålitliga och skräddarsydda rengöringslösningar för stora företag som COOP Trading AB, samt för privatpersoner över hela landet.

Ett av våra mest lyckade samarbeten är med COOP Trading AB. På Cleano har vi framför allt hjälpt dem att skapa tre olika varumärken i deras sortiment. Det börjar med att vi skapar recepten. COOP får möjligheten att designa produktdesignen helt utifrån deras önskemål. Sedan köper vi in insatsvarorna – såsom flaska, etikett, kapsyl eller spraypistol – och levererar dem till COOP i stilrena kartonger.

På Cleano har vi kundavstämningar med jämna mellanrum för att säkerställa att våra samarbetspartners är nöjda med allt från pris, form, recept och leverans. Med COOP har vi alltid tydlig kommunikation kring planering och leveranser för att garantera att allt går som det ska. På så sätt fortsätter vi att vara i framkant med nytänk, nöjda kunder och förmånliga priser.

Samarbeta med oss

Om du också behöver en samarbetspartner är vi mer än villiga att ta den rollen. Vi välkomnar dig att bli en del av vårt team! Upptäck vårt breda sortiment av miljömärkta, kemtekniska produkter för att minimera miljöpåverkan och upprätthålla högsta möjliga hygienstandard. Det är bara att höra av dig.

Jobba hos oss

Har du frågor kring hur vi jobbar med rekrytering eller vill skicka i en intresseanmälan?

Hållbarhet

Vi arbetar med ständiga förbättringar av alla de processer som är viktiga för att produkterna vi tillverkar och säljer ska hålla hög kvalitet.

Erbjudande

Vi utvecklar din idé och tar fram svenskproducerade tvätt- och rengöringsprodukterprodukter för den professionella och privata marknaden.

Kontakta oss

Har du en fråga till oss på Cleano Production? Skicka i en fråga via formuläret.