Samarbete med Häxan AB

Vi är ett kemiföretag som har utvecklat kemtekniska produkter för rengöring sedan 1973. Genom ständig utveckling har vi lyckats skapa pålitliga, hållbara och behovsanpassade rengöringsprodukter åt stora företag, såsom Häxan AB, och övriga konsumenter över hela landet.

Ett framgångsrikt kundcase som vi är oerhört stolta över är samarbetet med Häxan AB. Superentreprenören Mikael Söderlindh köpte företaget med viljan att producera hållbara rengöringsprodukter. Målet var att resultatet skulle överträffa eller leva upp till de ledande produkterna på marknaden. Samtidigt ville de också sprida och förstärka intresset för miljövänliga rengöringsmedel både för företag och privatpersoner.

Enligt ägaren själv är det tack vare Cleano som de har utvecklats till det företag de är idag. Vårt samarbete gör att de kan fokusera på att förstärka deras varumärke genom att sälja kundanpassade rengöringsprodukter med en unik design. I alla våra samarbeten har vi ett helhetsansvar över tillverkningen och godkännandet av olika märkningar som exempelvis Svanen.

Samarbeta med oss

Om du också vill samarbeta med oss är du valmt välkommen att höra av dig. På Cleano har vi ett starkt team som tillverkar kemtekniska produkter med svensk miljömärkning. Med våra produkter kan vi minimera påverkan på miljön och tillsammans hålla högsta hygienstandard.

Jobba hos oss

Har du frågor kring hur vi jobbar med rekrytering eller vill skicka i en intresseanmälan?

Hållbarhet

Vi arbetar med ständiga förbättringar av alla de processer som är viktiga för att produkterna vi tillverkar och säljer ska hålla hög kvalitet.

Erbjudande

Vi utvecklar din idé och tar fram svenskproducerade tvätt- och rengöringsprodukterprodukter för den professionella och privata marknaden.

Kontakta oss

Har du en fråga till oss på Cleano Production? Skicka i en fråga via formuläret.