Startsida

Cleano Production –
Din kempartner för Private label

Genom nära samarbete utvecklar och producerar vi svenska miljömärkta tvätt- och rengöringsprodukter för professionellt och privat bruk.

Våra produkter – ditt varumärke

Private label kallas de produkter som ditt företag säljer under eget varumärke, men inte tillverkar själv. Det är istället vi som leverantör som tillverkar varorna. Vi erbjuder skräddarsydda produktserier för både företag och till konsumentmarknaden. Allt efter dina önskemål.

Hållbarhet i fokus

Vi som företag har stort miljöfokus och då ingår det att vi utvecklar våra produkter på ett hållbart sätt. Vårt mål är att utveckla våra produkter till att vara så miljövänliga som möjligt. Vi väljer därför så långt det går de råvaror som har bäst miljöprofil och följer självklart upp miljö- och lagkrav. Alla våra produkter är producerade i Sverige och innehar alltid säkerhetsdatablad och fullständig dokumentation.

Har du en fråga till oss på Cleano Production?

Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Aktuellt

Solenergi- vår egen solpark Aurora

Cleano production är ett klimatsmart och energieffektivt företag. Tillsammans med våra ägare använder vi oss av solenergi från koncernens egen solpark Aurora som ligger utanför Skurup!

Martin & Servera arbetar sedan länge konkret och ambitiöst med hållbar utveckling. Bolagen i Martin & Servera-gruppen har ett gemensamt hållbarhetsmål – att verksamheten ska vara klimatneutral senast 2030. Sedan den 19 januari 2022 är solparken igång. Den kommer att producera el motsvarande knappt hälften av Martin & Serveras elförbrukning, ca 19 GWh årligen.


Om oss

Vi har en av Sveriges modernaste anläggningar för utveckling och produktion av kvalitetssäkrade hygien- och rengöringsprodukter.

Hållbarhet

Vi arbetar med ständiga förbättringar av alla de processer som är viktiga för att produkterna vi tillverkar och säljer ska hålla hög kvalitet.

Erbjudande

Vi utvecklar din idé och tar fram svenskproducerade tvätt- och rengöringsprodukterprodukter för den professionella och privata marknaden.

Jobba hos oss

Har du frågor kring hur vi jobbar med rekrytering eller vill skicka i en intresseanmälan?