Oxidan Extra – Desinfektionsmedel

Behöver du ett kraftfullt men miljövänligt desinfektionsmedel? Då är Oxidan Extra ett utmärkt alternativ. Upptäck ett surt och mångsidigt desinfektionsmedel som snabbt dödar bakterier, virus och svamp, och lämpar sig utmärkt för alla möjliga industrier och miljöer.

Blå 22 kg dunk med oxidan extra

Ett universellt desinfektionsmedel

Oxidan Extra är ett surt desinfektionsmedel för ytrengöring som effektivt bekämpar bakterier, virus och svampar. Den innehåller 5% perättiksyra, en aktiv ingrediens som är känd för sin starka desinficerande effekt. Oxidan Extra är idealiskt för användning i en rad krävande miljöer, bland annat lantbruk, livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin och transportsektorn.

Mångsidigt och miljövänligt

Oxidan Extra är ett snabbverkande desinfektionsmedel som dödar mikroorganismer på bara några minuter. Produkten är effektiv även vid låga koncentrationer och låga temperaturer, vilket gör att den kan användas i kallt vatten. Perättiksyra, den aktiva ingrediensen i detta desinfektionsmedel, bryts ner till vatten, syre och ättiksyra. Detta innebär att produkten inte bioackumuleras och inte utgör en risk för miljön. Oxidan Extra är dessutom skonsamt mot material och utrustning.

Experter på desinfektionsmedel

På Cleano Production har vi spenderat årtionden på att tillverka högkvalitativa produkter för alla möjliga krävande miljöer. Vi är specialister på desinfektionsmedel och andra rengöringsprodukter, både för privat och kommersiellt bruk. Kontakta oss om du vill göra en beställning eller har frågor om produkten eller något annat i vår verksamhet.