Klorskum

Behöver du ett kraftfullt rengöringsmedel för livsmedelsindustrin, lantbruket eller andra krävande miljöer? Klorskum är ett klorbaserat, alkaliskt skumrengöringsmedel som effektivt tar bort fett, protein och stärkelse.

Vad är klorskum?

Klorskum är ett kraftfullt, alkaliskt skumrengöringsmedel med klor som aktiv ingrediens. Det har utformats för effektiv rengöring inom en rad krävande industrier, bland annat livsmedelsindustrin, läkemedelsindustrin, transportindustrin och lantbrukssektorn. Klorskum kan även användas i andra typer av verksamheter, men kontakta Cleano Production för rådgivning innan du börjar använda rengöringsmedlet.

Klorskum – Mot fett, protein och stärkelse

Klorskum är ett skumrengöringsmedel som effektivt tar bort fett, protein och stärkelse. Det gör produkten idealisk för rengöring av ytor som ofta utsätts för dessa typer av smuts, till exempel golv, väggar, tak eller produktionsutrustning. Rengöringsmedlet är speciellt lämpligt för användning med mjukt eller medelhårt vatten. I områden med hårt vatten kan det vara nödvändigt att använda en avkalkningsmedel innan du använder klorskum.

Kontakta oss om klorskum

Om du vill använda klorskum för rengöring i din produktionsmiljö är du varmt välkommen att kontakta oss för att göra en beställning. På Cleano Production har vi lång erfarenhet av att tillverka några av de kändaste hygien- och rengöringsprodukterna på marknaden, både för privat och kommersiellt bruk. Kontakta oss så hjälper vi dig att hålla rent.