Svanenmärkt diskmedel

Upplev effektiv rengöring med vårt svanenmärkta diskmedel för handdisk. Denna högkvalitativa produkt är specifikt utformad för professionellt bruk och levererar enastående resultat oavsett typ av diskgods.

Produktbild på en dunk med Cleano Professional handdisk. Dunken är lätt genomskinlig och inuti syns ett blågrönt medel.

Därför behövs svanenmärkt diskmedel

Svanenmärkt diskmedel är ett klokt och hållbart alternativ för handdisk som gynnar både dig och miljön. Handdisk från Cleano Production uppfyller därmed stränga miljökrav och innehåller inga farliga kemikalier som kan skada vattenlevande organismer eller bidra till föroreningar.

Dosera enkelt en knapp tesked (4 ml) till 10 liter vatten för att uppnå optimal rengöring. Cleano Productions svanenmärkta diskmedel är frostkänsligt och bör därför förvaras i rumstemperatur. Om det förvaras korrekt har vår handdisk en hållbarhet på 24 månader.

Mer om svanenmärkt diskmedel

Om du vill beställa svanenmärkt diskmedel från Cleano Production är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi besvarar även frågor och ger professionell rådgivning om det skulle behövas. I många år har vi tillverkat några av marknadens främsta rengöringsprodukter, och vi fortsätter ständigt att utvecklas i expertis och kvalitetsstandard.