Industrirengöring från Cleano Professional

Ledande rengöring för industri och livsmedelstillverkning

Effektiv, pålitlig och hållbar rengöring – det levererar vi på Cleano Production från vår egen fabrik. Cleano Professional är det ledande varumärket för högkvalitativa rengöringsmedel för bryggerier och livsmedelstillverkning.

Med innovativa och pålitliga produkter strävar vi efter att göra rengöringsprocessen hållbar för alla våra kunder. Våra produkter är speciellt utformade för att möta de krävande standarder och regleringar som finns. På så sätt håller du din produktionsmiljö ren och fri från föroreningar.

Forskning och utveckling av industrirengöring på vår egen svenska fabrik

Vårt forsknings- och utvecklingsteam arbetar ständigt med att förbättra och utveckla våra produkter. I Älgarås har vi vår egen fabrik med moderna produktionsanläggningar och högteknologisk utrustning. Där har vi full kontroll över vartenda steg i produktionsprocessen av rengöringsmedel så att vi kan garantera kvalitet och säkerhet. Med kompetenta team kan vi göra innovativa industrirengöring som möter de skiftande behov vi vet att våra kunder har.

Alltid med Cleano Professionals: hållbarhet och genuint miljötänk

Vi minimerar vår inverkan på miljön så mycket vi bara kan. Våra rengöringsmedel för industri- och livsmedelstillverkning tillverkas med stark miljömedvetenhet
innehåller så långt som möjligt råvaror som är miljövänliga och biologiskt nedbrytbara
tillverkas i vår egen svenska fabrik där vi har full kontroll över processen.

Passar vår industrirengöring din verksamhet? Det tror vi!

Oavsett om du driver ett bryggeri eller en livsmedelstillverkning kan du lita på Cleano Professional för att tillhandahålla pålitlig rengöring och hållbara lösningar. Vi är engagerade, på riktigt, i att hjälpa dig att upprätthålla högsta hygienstandard och effektivitet i ditt företag.

Cleano Professional riktar sig främst till

  • livsmedelstillverkning
  • industri.

Kontakta oss för att ta reda på mer om våra produkter, tjänster och hur vi kan hjälpa just dig!