Ditt varumärke, våra produkter

Tillsammans med vårt produktionsteam utvecklar vi skräddarsydda tvätt- och rengöringsmedel för både företag och till konsumentmarknaden. Detta gör vi antingen genom att sätta ditt varumärke och etikett på en av våra befintliga produkter, eller genom att ta fram nya flaskor och blandningar utifrån din unika marknadsidé.

Private label

Med vår private label-lösning får du sätta ditt varumärke på en skräddarsydd produkt. Tillsammans gör vi en behovsanalys och diskuterar din idé, och därefter tillverkar Cleano Production en produktserie utifrån din vision. Du bestämmer sådant som doft, färg, design och miljömärkning, medan vi sköter tillverkningen. När produkterna är redo för lansering levererar vi dem på pall direkt till ditt lager.

Diskteknik

Diskteknik är kemtekniska produkter framtagna för den professionella marknaden. Serien består av olika miljövänliga rengöringsmedel som är anpassade för storköksmiljöer, som till exempel restauranger, caféer, skolor och hotell. Den delas upp i segmenten disk, tvätt och städ. Idag är nästan alla våra Diskteknikprodukter miljömärkta. Produkterna säljs av Martin & Servera.

Cleano Professional

Cleano Professional är rengöringsmedel för den professionella marknaden som är utvecklat speciellt för bland annat industrier, bryggerier och lagerlokaler. Produkterna är speciellt framtagna för rengöring av exempelvis industrigolv, lagerytor och tankar. De säljs i större förpackningar, från 10L upp till 1000L, som passar för storförbrukare.

Vi blandar, förpackar och transporterar

På Cleano Production har vi hand om hela processen fram till lanseringen av din produkt – allt för att du så snabbt som möjligt ska få ut din produkt på marknaden. Vi har lång erfarenhet inom rengöring för dagligvaruhandel, restaurang, städföretag, industri, bilvård och många fler branscher. Med vår expertkompetens kan vi hjälpa till med att ta fram tvål, tvättmedel, sköljmedel, rengöringsmedel och andra miljövänliga rengöringsprodukter.

 

Vi lägger miljön i fokus

Vi är oerhört stolta över de produkter och formuleringar vi tar fram. Som företag har vi stort miljöfokus, och hållbarhetstänket genomsyrar hela vår produktionsprocess. Målet är att kontinuerligt förbättra miljöprestandan hos våra produkter. Vi strävar därför efter att välja råvaror med den bästa möjliga miljöprofilen och noggrant följa både miljölagstiftning och andra relevanta krav. Alla våra produkter tillverkas här i Sverige och åtföljs alltid av fullständiga säkerhetsdatablad och dokumentation.

Bygg ditt varumärke med oss

På Cleano Production hjälper vi både stora och små företag att stärka sina varumärken. Vi erbjuder flexibla lösningar som anpassas efter dina behov och budget, och samarbetar med dig för att skapa tvätt- eller rengöringsprodukter utifrån dina behov och din målgrupp. Som din partner tar vi hand om allt fram tills att du börjar marknadsföra din produkt. Hör av dig så gör vi en behovsanalys och utvecklar ditt varumärke tillsammans.

Vår process

1. Produktförslag: Vi utvecklar din idé i sammarbete med dig.

2. Prov och pris: Vi tar fram till produkt enligt dina önskemål och skickar offert.

3. Godkännande: Du godkänner din produkt och vi producerar.

4. Lansering: Din produkt finns nu på marknaden.

Om oss

Vi har en av Sveriges modernaste anläggningar för utveckling och produktion av kvalitetssäkrade hygien- och rengöringsprodukter.

Hållbarhet

Vi arbetar med ständiga förbättringar av alla de processer som är viktiga för att produkterna vi tillverkar och säljer ska hålla hög kvalitet.

Kontakt

Har du en fråga till oss på Cleano Production eller behöver hitta någon av våra kontaktuppgifter?

Jobba hos oss

Har du frågor kring hur vi jobbar med rekrytering eller vill skicka i en intresseanmälan?